3 Şubat 2014 Pazartesi

Haydi Pamuk Eller Cebe!

Aslı'nın Dolabı bu hafta web yazılımı geliştirmesine destek aramak için Fongogo'da proje başlattı. Fongogo; birey, şirket ve sivil toplum kuruluşlarının proje, fikir ve ürünleri için farkındalık, tanıtım ve fon sağlayan bir pazaryeri .

Aslı’nın Dolabı Neden Fongogoda?

Aslı’nın Dolabı Fongogo’da çünkü öncelikle sesini daha çok duyurabileceği her türlü mecradayer almak istiyor! Birçoğunuzun bildiği gibi Aslı’nın Dolabı açıldığı günden beri imece usulü çalışmalarla sizlerin desteği ile çalışmalarını sürdürüyor,  sizlerden gelen eşya ve kıyafetleri topluyor, fotoğraflıyor , websitesine ekliyor ve Sivil Toplum Kuruluşlarına yapılacak bağışlar karşılığında bunları almak isteyen kişilere gönderiyor ve bunu tamamen sosyal sorumluluk adına hiçbir kar elde etmeksizin yapıyor. Hal böyle olunca bireysel imkan ve çabalarla projeyi daha geniş kitlelere ulaştırıp daha büyük ölçekli hale getirmek zorlaşıyor. İşte bunun önüne geçebilmek için var olan formatına ilaveten Gitti Gidiyor ya da Sahibinden.com da olduğu gibi kişilerin üye olup  kendi eşyalarını bağış karşılığı satışa çıkarabilecekleri bir format eklemek istiyor. Bu format için gerekli basit bir 
Web Yazılımınının tutarı15.000 TL-40.000 TL arasında değişiyor Aslı’nın Dolabı bunun 15.000 TL lik kısmı için sizlerden destek bekliyor.

 Damlaya damlaya göl olur! Gelin sizde elinizi taşın altına koyun bir kahve parası olsun bugün Aslı’nın Dolabı’na destek olun ve bunu ilgilenebileceğini düşündüğünüz bütün arkadaşlarınızla paylaşın!

Aslı’nın Dolabı Fongogo proje sayfası için tıklayın ! http://fongogo.com/p/aslinin-dolabi-1

Fongogo Nasıl İşliyor?


Harika bir projen var ancak projen için yeterli fonun yoksa, yeni bir ürün/servisi piyasaya sürmeden önce nabız yoklamak istyor yada var olan projen hakkında farkındalık yartmak istiyorsan Fongogo senin kitlesel destek aramana yardımcı oluyor.

Peki Nasıl? Öncelikle Fongogo’ya üye olup projenin bütün detaylarını paylaştığın bir proje sayfası oluşturup ihtiyacın olan hedef fon miktarını belirtiyorsun tabii birde destekler için bütçene uygun ödüller belirliyorsun. Projen iki ay boyunca Fongogo’da hedeflediği fon miktarına ulaşmak için yer alıyor. Proje sayfanı istediğin mecrada istediğin  kadar kişiyle paylaşabiliyorsun ve  websitesindeki ödeme sistemi pay pal aracılığıyla kredi kartı olan herkes bir alt yada üst sınır olmaksızın sana dilediği miktarda destek sağlayabiliyor.

Ya Hedeflediğin fon miktarına ulaşamazsan?

İki ay sonunda hedeflediğin fon miktarına ulaşamazsan iki ay boyunca havuz hesapta bekletilen destek paraları destekçilere geri iade ediliyor ancak sadece yasal STKlar istisnai olarak  hedeflerine ulaşmasalar dahi havuzda biriken tutarı iki ay sonunda koşulsuz alabiliyorlar. Yan, eğer Aslı’nın Dolabı iki ay sonunda hedefine ulaşamazsa paran sana geri dönüyor.

Destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler!!

http://www.Aslinindolabi.com
http://www.facebook.com/Aslinindolabi
http://www.twitter.com/Aslinindolabi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder