16 Şubat 2014 Pazar

Yeni Gönüllümüz!

Sizlere büyüyen Aslı'nın Dolabı ekibine "Sosyal Medya Sorumlusu" olarak katılan yeni gönüllümüz sevgili Ebru Üzümcü'yü tanıtmak istiyoruz. Ebru bundan sonra Aslı'nın Dolabı blog yazılarını derliyor, Facebook ve Twitter accountlarının yönetimine destek veriyor olacak.



Kısaca Ebru'yu tanıyalım; Ebru 19 Nisan 1993 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve Orta öğretiminin ardından Kadir Has Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde burslu olarak öğrenimine devam ediyor ayrıca okulundaki öğrenci kulüplerin de çalışıyor ve Turkishwin’de CampusWinner  adayı. İyi seviyede İngilizce biliyor ve sosyal medyayı çok iyi kullanabiliyor. Ortaokul  ve Lise yıllarında Voleybol ve yüzme  gibi spor dallarıyla ilgilenen Ebru spor yapmayı çok seviyor.. Ebru yeni insanlarla tanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı çok sevdiği için sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyor. Tüm bunların dışında kitap okumak, yabancı dizi ve film izlemek, amatör fotoğrafçılık grubuyla fotoğraf çekmek  ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek onun boş zamanlarında yaptığı aktiviteler.

Eğer sizde Aslı'nın Dolabı ekibine katılmak isterseniz özgeçmişinizi ve destek verebileceğiniz alanları içeren kısa bir yazıyı aslinindolabi@gmail.com adresine iletebilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder